Junior chemisch technoloog

32 - 40 uur per week

Vacature Junior chemisch technoloog

Je chemische kennis inzetten voor een duurzame wereld bij BioBTX!

BioBTX is een jong, innovatief en internationaal opererende technologie-ontwikkelaar. Onze technologie maakt het mogelijk om de belangrijkste chemische “building blocks” uit afval te maken. 

Wij willen het plastic afvalprobleem oplossen en de wereld voorzien van duurzame grondstoffen voor de chemie. Wij hebben ambitie, jij ook? Wij zoeken een:

Junior chemisch technoloog 

32 – 40 uur per week

Functieomschrijving

Als chemisch technoloog werk je aan het opereren van de BioBTX pilot plant. Problemen oplossen, resultaten analyseren en optimaliseren staan centraal. Daarnaast werk je in een chemisch-technologisch laboratorium om de juiste procescondities te bepalen. 

Het is belangrijk dat je technisch inzicht hebt en doelgericht te werk gaat. Je werkt zelfstandig in een experimentele omgeving. Je werkt in een snel ontwikkelend & innovatief bedrijf waarin een flexibele inzet gevraagd wordt. 

Wie ben jij?

  • Jij hebt een relevante hbo- of wo-opleiding (b.v. Chemische Technologie, Chemie) 
  • Jij hebt passie voor duurzame technologie en groene chemie 
  • Jij bent kritisch, zelfstandig, oplossingsgericht en breed inzetbaar
  • Jij bent technologiegedreven 

Wat levert het jou op?

Wij bieden je een uitdagende baan waarin je je technische talent verder kan ontwikkelen. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Neem bij interesse snel contact op met Niels Schenk (06 4485 1278 of niels.schenk@biobtx.nl).